Home


Bedrijven

Bioresonantie


Methoden


Contact

Reactie

 

Ik ben drs. Ellen Smit (1950), afgestudeerd bioloog.
Al jarenlang verdiep ik me in de alternatieve geneeswijzen zonder het wetenschappelijke uit het oog te verliezen.
Ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd o.a. Aura-Soma therapeute en Ven-therapeute en Gesprekstherapie.

U kunt met zeer uiteenlopende klachten bij mij terecht, bijvoorbeeld:

- levensvragen: doel, wat speelt er nu, wat zijn mijn talenten en hoe die in te zetten etc.

- familie problematiek: drama verminderen, plaats in gezin/familie, naar het licht brengen etc.

- werk en relatieproblematiek: hoe moet ik verder, wat is mijn rol (man/vrouw, identiteit, type e.d.)

- emotionele kant: woede, angst, verdriet, niets voelen, in verbinding brengen met het ontstaan en oplossen.

- levensloop: trauma, vastzitten, negativiteit,tegenwerkende krachten.

- hooggevoeligheid en er mee omgaan.
- uitbehandelde klachten als artrose, depressie, vermoeidheid, stress, burnout, hoofdpijn, anorexia, astma, immuunsysteem, onhandelbare honden en paarden etc.

- via energetische producten helpen van goed overgaan van dierbaren en rouwprocessen.

Welke technieken gebruik ik?

 

- spirituele healing en energetische transformatie;
- verzamelpuntcorrectie en de form;
- lichtlichamen reparatie, reiniging, karma en doodsoorzaken vorige levens;
- levensles, contracten, innerlijke kind, inwijdingen in levensfasen, archetypen, mediumwerk;
- materiële technieken: energiedruppels, kristallen, aroma's, licht, tachyonen, celzouten, Aura-Soma  producten, informatie techniek Alfons Ven remedies

 

Waaruit bestaat een behandeling?

Na de inschrijving en inventarisatie van klachten wordt eerst nagegaan wie u bent en wat u van het leven wil. Als u mij op een beurs ontmoet heeft, hebt u dat al gedaan en is het gewenst uw flessen keuze op te schrijven en mee te nemen. Daarna maken we een behandelplan, hieruit volgt hoeveel tijd we nodig hebben. De eerste sessie sluiten we af met al het reparatiewerk op de lichtlichamen. De eerste sessie is meestal 3 uur, tenzij we besluiten door te werken tot maximaal 5 uur. De vervolgbehandelingen volgen het plan of gaan over nieuwe vragen, maar nemen meestal een dagdeel in beslag. U bent zelf verantwoordelijk voor uw tijd aangezien ik in een lichte trance verkeer.Ik weet buiten de sessie ook meestal niet waar het over ging. Indien gewenst leer ik u technieken waardoor u kunt controleren of alles naar wens gaat en kunt bijsturen.

               

De healingen gaan op spirituele wijze.  Door mijn contact met mijn gidsen wordt duidelijk gemaakt waar aan gewerkt mag worden. Allerlei soorten blokkades kunnen hiermee worden opgeruimd, zowel opgelopen in dit leven als in vorige levens.

Met symbolen zoals kristallen en diverse soorten kaarten worden onstoffelijke zaken uitgebeeld en door healing veranderd.  Deze healingen werken zeer krachtig en hieraan wordt meegewerkt vanuit de spirituele wereld.

Het mooie van deze methode is dat de ‘ballast’ kan worden opgeruimd, zonder dat de oorspronkelijke trauma’s worden herbeleefd.

Aangezien ik de beschikking heb over sjamanistische gaven en gidsen, kan ik ook de gevolgen oplossen die zijn ontstaan door (zwarte) magie (entiteiten, vloeken, boze oog etc.).

Aura-Soma consult:

Een Aura-Soma consult gebruik ik als diagnostisch middel op spiritueel/emotioneel gebied. Het geeft de huidige stand van zaken aan en welke richting de verdere ontwikkeling gaat indien men op de huidige manier door blijft gaan. U kiest zelf een aantal flesjes uit die overeenkomen met een bepaald aspect. Aan de hand van de betekenis van de flesjes en de informatie vanuit de spirituele wereld kan ik meer vertellen over uw levensdoel, de problemen die u tegenkomt en hoe die kunnen worden opgelost en welke mogelijkheden voor u bereikbaar zijn.  Uiteraard kunt u hierover vragen stellen. Om het proces thuis verder te laten gaan kunt u 1 of meer flesjes aanschaffen. Aura-Soma is ook zeer geschikt voor aurareiniging. 

Reiniging van huizen e/o voorwerpen:

Ik ben u graag van dienst bij het energetisch reinigen van uw huis, bijvoorbeeld van entiteiten, vloeken e.d..  Dit kan ook met voorwerpen, denk aan souvenirs meegenomen uit exotische landen. Een huisbezoek duurt gemiddeld 3 uur en heeft een ruime voorbereidingstijd. Ik neem alle benodigde materialen mee. Bel gerust voor nadere informatie en adviezen.

 Telefonisch Consult:

Sommige onderdelen van mijn behandeling kunnen ook door middel van een telefonisch consult.
Bijvoorbeeld uittesten van Ven-remedies, maar ook sommige healingen.  Deze consulten doe ik ook ’s avonds.