Home


Bedrijven

Bioresonantie


Methoden


Contact

Reactie

 

Wat is Bioresonantietherapie?

Bioresonantietherapie gaat uit van het principe dat alles een bepaalde trillingsfrequentie heeft. Zowel alles wat leeft maar ook uw meubels, auto en tv bestaan uit trillingen. Een lichaam wat niet functioneert zoals het zou moeten heeft een afwijkende trilling.
Bioresonantiemiddelen werken op het trillings- en energieniveau van het lichaam. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

Wanneer ons lichaam uit balans is kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziekte kan het gevolg zijn.

Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de Biotensor kunnen deze frequenties worden opgemeten. De Biotensor is in vakkundige handen een gevoelig instrument waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van fysieke of emotionele aard. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden en kunnen virussen, bacteriŽn en toxines gemakkelijk worden opgespoord. Duidelijk wordt welk orgaan, of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek is.

Als we de blokkades (negatieve energie) opheffen, zal het lichaam weer in staat zijn zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.

Aangezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan deze therapie met goede genezingverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen:
 
  •                      Hart- en vaatziekten

  •                      Candida, parasieten en schimmels

  •                      Menstruatie- en overgangsklachten

  •                      Hoofdpijn, migraine    

  •                      Chronische vermoeidheid

  •                      Longen, Lever, Nieren

  •                      Gal, Maag en Darmklachten

  •                      AllergieŽn en Intoleranties


 

 

De Bioresonantietherapie is er dus op gericht het lichaam aan te zetten tot herstel!
Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.