Home


Bedrijven

Bioresonantie


Methoden


Contact

Reactie

 

Spirituele healing en DNA-Healing

De healingen gaan op spirituele wijze.  Door mijn contact met mijn gidsen wordt duidelijk gemaakt waar aan gewerkt mag worden. Allerlei soorten blokkades kunnen hiermee worden opgeruimd, zowel opgelopen in dit leven als in vorige levens. Deze healingen werken zeer krachtig en hieraan wordt meegewerkt vanuit de spirituele wereld waardoor ik o.a. ook mag werken met de Christusenergie. Het mooie van deze methode is dat de Ďballastí kan worden opgeruimd, zonder dat de oorspronkelijke traumaís worden herbeleefd.

Aangezien ik de beschikking heb over sjamanistische gaven en gidsen, kan ik ook de gevolgen oplossen die zijn ontstaan door (zwarte) magie (bijvoorbeeld entiteiten, vloeken enz.)

De DNA of Thetahealing werkt op het DNA-niveau. Alhoewel ik mijn verschillende vormen van healing in elkaar heb laten overlopen, gebruik ik de specifieke DNA-healing o.a. voor  problematiek die zich bevindt op DNA niveau, bij het opruimen van beperkende negatieve overtuigingen en het verlichten en helen van fysieke klachten. Voor meer informatie over DNA-(Theta) healing kunt u kijken op: : www.thetahealing.com of www.thetahealing.nl.

Wat kun je hier zoal mee?

                     Verwijderen van oude, hardnekkige patronen/valkuilen;

                     Verwijderen van negatieve, blokkerende overtuigingen en vervangen door positieve overtuigingen;

                     Versterken/vergroten van je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn;

                     Verwijderen van negatieve energieŽn van andere personen;

                     Verlichten en helen van fysieke klachten

                     En nog veel meer.......